Manejler > Manej Kullanım Prosedürleri >

BURADA REKLAMINIZ OLABİLİR

La nostra scuola equestre offre dei lezioni di equitazione in italiano.
Per informazioni:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Unser Reitclub bietet Reitstunden in deutscher Sprache.
Für nähere Informationen:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Manej Kullanım Prosedürleri

DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ BİNİCİLİK EĞİTİMİ, MANEJ KULLANIMI VE AHIR YÖNETİMİ UYGULAMA PROSEDÜRÜMÜZ

  1. Manej içinde ve tavlalarda sigara ve türevlerini içmek yangına sebebiyet vereceği için, hiç bir şekilde kullanılamaz. (tribünler hariç) sigara içilmesi yasaktır.
  2. Tüm manejlerde ve at üzerinde cep telefonu kullanılması sakıncalıdır.
  3. Padokların, boxların ve manejlerin kullanımı Dila Atlı Spor Kulübü yönetimi tarafından belirlenir.
  4. At sahipleri ve görevliler dışında girilmez.
  5. Güvenliği ve FEI kuralları gereğince binişler sırasında koruyucu kıyafet ve tog takılması zorunludur.
  6. Çocukların; tek başına tavlalarda dolaşması, boxlara girmesi, atlara gelişi güzel yiyecek vermeleri, atlarımızın sağlığı ve çocuklarınızın güvenliği sebebiyle tehlike arz edeceğinden. çocuklar tesis içerisinde yalnız bırakılmamalıdır.
  7. Eğitmen veya ebeveyinlerinin gözetimi olmaksızın 14 yaş altındaki çocuklar tek başlarına at binemezler.
  8. Binicilik sporu travmatik bir spordur. Dolayısıyla her türlü düşme, sakatlanmalar ve ölüm halinden müessesemiz sorumlu değildir. (ferdi binici sigortası özel kurumlar tarafından yapılmaktadır)
  9. Binici kendine uygun ve rezerve ettiği zaman süresince at binebilir. her biniş ortalama 45 dakikadır.
  10. Manej kullanım saatleri rezervasyonu (binişler ve dersler için) en fazla 3 gün önceden yaptırılabilir.
  11. Manejlerde eğitim binişlerinde aynı seviye biniciler eğitici tarafından aynı grupta çalıstırılabilirler.
  12. At sahipleri; atlarına, aileleri veya at ortakları dışındaki kişileri bindirmeleri için kulüp eğitmenlerinden ders aldırmak zorundadır, bu dersler için kulübe ders ücreti ödeyeceklerdir.
  13. At sahipleri, Dila Atlı Spor Kulübü eğitmenlerinin haricinde dışardan eğitmen getirmek istediklerinde; gelecek eğitmenler, Dila Atlı Spor Kulübü yönetiminin prosedür ve kurallarına uyar ayrıca özel uygulamalarını kabul eder.
  14. At sahiplerinin davet ettiği misafirlerinin de bu kurallara uyması gerekir.
  15. Pansiyon ücretleri her ayın 5 ine kadar kulüp muhasebe departmanına ödenir. Aylık pansiyon ücreti sadece seyis, kaba yem, kesif yem, su ve ahır giderlerini kapsar.
  16. Eğitmen, veterinerlik hizmeti, ilaç, nal ve nalbant hizmeti ile tıraş hizmeti ayrıca ücretlendirilir.
  17. Dila Atlı Spor Kulübü veterinerleri tarafından belirlenen kaba ve kesif yem rasyonları dışında at pansiyon sahibi tarafından verilen herhangi bir extra pelet yem, nutrisyon malzemesi veya karma yemlerin meydana getirebileceği at hastalıkları ve/veya at ölümlerinden Dila Atlı Spor Kulübü sorumlu değildir
  18. At pansiyon hizmetini sona erdirmek isteyen at sahipleri, en az 15 gün önceden pansiyon ücretlerini ve diğer borç bakiyelerini kapatıp, Dila Atlı Spor Kulübü yönetimine ibraz etmeleri gerekir.
  19. Kulüpten ayrılmak isteyen at sahiplerinin kulüp borcu olmaması gerekir. pansiyon hizmetinin tamamen sonlanması için kulüp yönetiminden mutlaka ilişik kesme yazısı almaları gerekir.
  20. Herhangi bir nedenle pansiyon ücretini ödemeyen at sahibi, öncelikle sözleşmede yazan adreslerine yapılacak, uyarı yazısı, elektronik posta, sms kanalı ile uyarılır, tüm uyarılara rağmen, üst üste üç ay pansiyon ücretini ödemediği takdirde atına el konulur ve Dila Atlı Spor Kulübü nün belirlediği bir fiyattan atı satışa çıkartılır. Dila Atlı Spor Kulübü pansiyonerin cari borcunu tahsil edip atın satışından kalan para artar ise at sahibine verecektir.
  21. At alışverişleri kulüp çalışanlarını ile konuşulamaz. Dila Atlı Spor Kulübü çalışanları ile bu anlamda konuşulan ve yapılan pazarlıklar kesinlikle Dila Atlı Spor Kulübü tarafından dikkate alınmaz. hiç bir hukuki sorumluluk taşımaz
  22. Biniciler atları hiçbir amaçla dövemez eziyet edemez. problem durumunda, Dila Atlı Spor Kulübü yönetimine ya da en yakın eğiticiye başvurmak durumundadırlar.
  23. Her tür evcil hayvanın kulüp içerisinde serbest gezmesi, hayvanların girmemesi gereken yerlere girmesi, hijyen kurallarımız ve atlarımız için tehlikeli durumlara neden olacağından, sahipleri tarafından başıboş bırakılmamalıdır.
  24. Dila Atlı Spor Kulübü hizmetlerinden faydalanan tüm at sahibi, binici ve misafirlerimiz tesisimizin temizlik ve demirbaş malzemelerinin kullanımına özen göstermelidirler.


BU UYGULAMA PROSEDÜRLERİ, ORTAK HUZURUMUZ VE SAĞLIKLI BİR BİNİCİLİK ORTAMI İÇİN OLUŞTURULMUŞTUR, HEPİMİZİN UYMASINI RİCA EDERİZ.


DİLA ATLI SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ


 
Dila Atlı Spor Kulübü © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.