Tesisimiz > Tesisimiz >

BURADA REKLAMINIZ OLABİLİR

La nostra scuola equestre offre dei lezioni di equitazione in italiano.
Per informazioni:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Unser Reitclub bietet Reitstunden in deutscher Sprache.
Für nähere Informationen:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Tesisimiz

2008 yılında Beykoz İshaklı Köy' de 20 dönüm arazi üzerinde Dila Country Club ismi ile kurulan tesisimiz, yenilenerek bu günkü severek ve beğenerek tercih ettiğiniz, modern bir binicilik tesisine dönüşmüştür. Manejlerinden box’ larına, soyunma kabinlerinden restoranlarına kadar, baştan sona restore edilen tesisin faydalanma alanları da 30 dönüme çıkartılmıştır. Bu çalışmaların yanında, 2012 yılında Dila Atlı Spor Kulübü ismini alan tesisimiz, Türkiye binicilik Federasyonuna bağlanarak, federe bir Kulüp hüviyetine kavuşmuştur.

Özel eğitilmiş bakımlı Kulüp Atlarımız ile birlikte, Ulusal ve Uluslararası tecrübeye sahip, geniş bir eğitmen kadrosuyla her seviye binicilik eğitimi verilen tesisimizde; Uluslararası standartlarda 1 adet 80 X 50 mt ölçülerinde açık manej, 1 adet 65 mt x 35 mt ölçülerinde kapalı manej, 1 adet 55 mt x 25 mt ölçülerinde yarı açık manej ve pony eğitimlerimiz de kullanılan 20 x 10 mt ölçülerinde 1 adet pony açık maneji olmak üzere, toplam 4 adet manejimiz bulunmaktadır,

Tüm manej zeminlerimize, Atların sağlığı ve binicilerin vücut yaralanmalarının asgari düzeyde kalması için, yurtdışından özel olarak getirtilen prosol ve  özel silis kum karışımları serilmiş, ayrıca manejlerimizin zeminlerini 6 katmandan oluşturarak, çökme ve su birikme risklerinin önüne geçilmiştir. Manejlerimizde özel aydınlatmalar, termal konfor şartları içinde özel çatı sistemleri, özel yan duvarlar ve yalıtım malzemeleri kullanılmıştır.

Atlarımız ve binicilerimizin konforu için hazırladığımız zeminlerimizin bakımlarını da profesyonel binicilik zemin bakım cihazlarımız ile yapmaktayız.       

Güneşli ve güzel havalarda açık manejlerdeki binişleri seyretmenin zevkine varacağınız, açık seyir terasları da bulunan tesisimizin, parkurlarında kullanılan maniler yurt dışından ithal edilmiş, taşınması ve yerleştirmesi kolay, özel tasarıma sahip ve atlarınıza zarar vermeyecek malzemelerden, uluslararası yarışmalarda kullanılan standartlarda yapılmıştır.

Kulübümüzde Çocuk biniciler için, yaşlarına ve fiziksel özelliklerine uygun pony cinsi atlarımızın da mevcut olduğu, 5 yaşındaki  çocuklara bir eğitmen ve bir seyis eşliğinde pony ler ile atla gezinti turları, binicilik eğitimi almak isteyen 5 yaş ve üzeri çocuklar için de profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde binicilik eğitimleri, okulların tatil olduğu yaz aylarında ise, yaz okulları uygulamalarımız kapsamında nazari ve pratik binicilik eğitimleri ile birlikte yüzme eğitimleri de vermekteyiz, aynı zamanda bedensel ve zihinsel engelliler için de özel olarak hipoterapi ile tedavi süreçlerine destek eğitimleri sunulmaktadır.                

Türkiye Binicilik Federasyonu’nun düzenlediği yarışlara da ev sahipliği yapan kulübümüzde, pansiyon atlar, kulüp atları ve misafir atların kalması için 150 adet box bulunmakta. Atların kendilerini doğal bir ortamda hissetmesi, taze ot yiyebildiği ve rehabilitasyonu için 8 dönümlük bir padok bulunmaktadır.

Atlarımızın her türlü bakımları için nalbant hane, at yıkama ve kas ağrılarını önleyen, rahatlamalarına yardımcı olan solaryum cihazı ile atların bire bir antrenman yaptırıldığı lonj alanı, özel programlanabilen hız limitlerinin ve yönünün ayarlanabildiği, atların yürüyüş yaptıkları, walker ( At yürüteci ) adı verilen bir sistem ile at bakım hizmetimizin kalitesi en üst seviyeye yükseltilmiştir.

Mesleklerinde tecrübeli profesyonel seyisler tarafından bire bir at bakım at bakım hizmetinin sunulduğu tesisimizde, Kulübümüze hizmet vermekte olan daimi bir veteriner hekimimizin bulunduğu, ayrıca olimpiyat oyunlarında yarışan atların da sağlık kontrollerini yapan ve branşında uzman olan anlaşmalı bir veteriner hekimde yurtdışından periyodik olarak gelerek, atlarımızın rutin kontrol bakım uygulamalarını ve gelişimlerini gözlemlemektedir. Tesisimizdeki tüm atlarımızın çalışma ve beslenme programları, profesyonel  veteriner hekim ve antrenörler tarafından belirlenip uygulanmaktadır.

Tüm tesisimiz; tavlalarımızın iç ve dış alanları ile manejlerimizdeki, at binişlerin ve eğitimlerinin de izlenebildiği, uzaktan 24 saat 365 gün istendiğinde kayıt edilebilen, kamera sistemi ile donatılmıştır.

Kulübümüze yeni katılacak olan veya kulübümüzden şehir içi şehir dışı müsabakalara katılan atların transferlerini yaptığımız, at taşıma araçlarımız (van), tesisimizden yararlanan at sahiplerimize hizmet vermektedir.

Zengin menülere sahip 3 kapalı 1 açık restoranı da bulunan Dila Atlı Spor Kulübü, binicilik faaliyetlerinin yanı sıra iş toplantıları, grup yemekleri, doğum günü partileri, brunch gibi çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapmakta. Açık yüzme havuzu ve çocuk parkıyla da hizmet sunan kulübümüzün,  güvenlik ve vale hizmeti de verilen, 200 ve 300 araç kapasiteli 2 otoparkı mevcuttur. Tesisimizdeki  tüm açık  ve kapalı alanlar, at bakım ve restorant alanları dahil, uçan ve yürüyen zararlı haşerelere karşı uluslararası kaliteye sahip uzman PES kontrol firmalarının kontrolünde, periyodik olarak çevre ve gıda güvenliğine uygun ilaçlanmaktadır.

Dila Atlı Spor Kulübü, güler yüzlü, profesyonel hizmet kalitesi ve anlayışıyla, Hem şehre yakın, hem de şehrin kalabalığından uzak konumuyla ziyaretçilerine paha biçilmez bir
Deneyim sunmaktadır.


Güvenlik

PES Kontrol

İş Güvenliği

Personel Kadrosu
 
Dila Atlı Spor Kulübü © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.