Manejler > Manejler >

BURADA REKLAMINIZ OLABİLİR

La nostra scuola equestre offre dei lezioni di equitazione in italiano.
Per informazioni:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Unser Reitclub bietet Reitstunden in deutscher Sprache.
Für nähere Informationen:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Manejler

Tesisimizde Uluslararası standartlarda 1 adet 80 X 50 mt ölçülerinde açık manej, 1 adet 65 mt x 35 mt ölçülerinde kapalı manej, 1 adet 55 mt x 25 mt ölçülerinde yarı açık manej ve pony eğitimlerimiz de kullanılan 20 x 10 mt ölçülerinde 1 adet pony açık maneji olmak üzere, toplam 4 adet manejimiz bulunmaktadır,

Tüm manej zeminlerimize, atların sağlığı ve binicilerin vücud yaralanmalarının asgari düzeyde kalması için çok önemli olan, yurtdışından özel olarak getirtilen prosol denen ürün ile özel silis kum karışımları serilmiştir. Dahası Manejlerimizin zeminlerini 6 katmandan oluşturarak, çökme ve su birikme risklerinin önüne geçilmiştir.

Atlarımız ve binicilerimizin konforu için hazırladığımız zeminlerimizin bakımlarını da, profesyonel binicilik zemin bakım cihazlarımız ile yapmaktayız.

Atlar, dış ortamdaki ses, ışık, gölge gibi çevresel faktörlerden çok fazla etkilendiklerinden kapalı manejlerimizde at ve binicilerimizi rahatsız etmeyecek şekilde dizayn edilmiş özel aydınlatmalar, atların ve binicilerin termal konfor şartlarında çalışmaları içinde özel çatı sistemleri, özel yan duvarlar ve yalıtım malzemeleri kullanılmıştır.

Engel atlama parkurlarında, eğitimlerde ve müsabakalarda kullanılan manilerimiz yurt dışından ithal edilmiş, taşınması ve yerleştirmesi kolay, özel tasarıma sahip ve atlarınıza zarar ver-meyecek malzemelerden, uluslararası yarışmalarda kullanılan standartlarda yapılmıştır.

Manejlerimizin tümü kamera sistemleri donatılmış olup, bu sistem sayesinde binicilerimize kendilerini ve atlayışlarını tekrar izleyebilme, hata ve eksiklerini görme, düzeltme olanağı sağlanmıştır.


 
Dila Atlı Spor Kulübü © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.