Hakkımızda > Misyon - Vizyon >

BURADA REKLAMINIZ OLABİLİR

La nostra scuola equestre offre dei lezioni di equitazione in italiano.
Per informazioni:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Unser Reitclub bietet Reitstunden in deutscher Sprache.
Für nähere Informationen:
Tülin Balkan-Flossmann
0553 416 79 60

Misyon - Vizyon

Misyonumuz

Türkiye de binicilik sporuna gönül veren her yaştan bireyleri binicilik sporunun tanınması, sevilmesi ve sporcu sayımızın artmasını teşvik ederek, Binicilik sporunu daha geniş kitlelere yayılmasına öncülük edip, gençlerin ruh ve beden sağlığının gelişimine katkıda bulunmak.

Dila Atlı Spor Kulübü tesisinin olanaklarından faydalanan her bir binicimizin, bilimsel anlayışlı, çağdaş, ulusal ve uluslararası binicilikte uygulanmakta olan tüm yönetmelik, prosedür ve gelişmelere duyarlı, çözüm üretebilen, değişen koşul ve kurallara uyum gösterebilen, binicilik sporunda geleceğe yönelik hedefleri olan, liderlik ve iletişim becerilerine sahip, hayvanlar ve insanlar ile ilgili iletişim ve eğitim teknolojilerini kullanabilen, çevreye, hayvanlara, sanata ve at sevgisine ait kültürel mirasımıza duyarlı, çeşitliliği bir zenginlik olarak algılayan, teori ile uygulamayı birleştiren, özgüveni ve hoş görüsü olan, yaşam boyu öğrenmeyi ve kendini yenilemeyi ilke edinmiş, kendisiyle ve çevresiyle barışık, atla sporda ve binicilikte adanmışlık duygusuna sahip, Türk Milli Binicilik takımına yeni biniciler kazandırmaktır.


Vizyonumuz

Binicilik Federasyonumuzun işbirliği içindeki kurumlarla bilgi paylaşımlarında bulunarak, onların tecrübe ve deneyimleri ışığında, bu bilgileri yeni yetişen binicilerimizin yararına kullanmak.

Binicilik eğitimlerimizde deneyimli eğitimli atlarımız ile birlikte, profesyonel Eğitmenleri kadrosuna katarak, öğrencilerimizin, engel atlama, at terbiyesi, üç günlük yarışma, pony, atlı dayanıklılık disiplinlerinde eğitim seviyelerinin kalitesini arttırmak.

Binicilik Tesisleri ve At bakımları ile ilgili gelişen dünya teknolojilerini yakından takip ederek, tesisimizde uygulamak ve kullanmak.

Yetişkin binicilerimizin eğitimleri ile ilgili her etkinliğe ve girişime destek vermenin yanında, Engelli çocuklarımıza sertifikalı özel at ve hipoterapi eğitimleri ile katkı sağlamak.

Binicilik camiasında öğrenme ve öğretme düzeylerinin nitelik ve nicelik açısından yükseltilmesine katkıda bulunmak.

Binicilik Eğitimi veren tüm kulüplerimizin ve potansiyel binici toplumunun, binicilik spor kültürü ve anlayışının gelişmesine katkıda bulunmak.

Misyonumuz doğrultusunda, Üstün nitelikli başarılı biniciler yetiştirerek,  yur içinde  ve yurt dışında tanınan ve  tercih edilen binicilik kulübü olmak.

 
Dila Atlı Spor Kulübü © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.